教務課だより

教務課だより >> 記事詳細

2018/09/07

Our Brand New ALT! ライアン先生を紹介します!

| by:教頭2

2学期より お世話になります!

私たちの新しいALT ライアン エッシュ 先生です!

Hello!   My name is Ryan Esch.  You can call me "Ryan."  I come from the United States of America.  I am very excited to be in Japan and am happy to be in Tokushima. Japan is a beautiful country and I am glad to teach at Anabuki High School.

Learning a new language can be difficult.  It takes time and patience, but it is very rewarding.  Language can open new doors.  I hope that I can help make learning English more fun.

My hobbies include drawing pictures, studying the Japanese language, and playing Igo.

Yoroshiku Onegai Shimasu!

こんにちは! 私の名前はRyan Eschです。 「ライアン」と呼んでくださいね。 私はアメリカ出身です。 日本に来れたこと、そして徳島で働けること、本当にうれしく、胸がドキドキしています。 日本は美しい国です。そして、穴吹高校で働けることをうれしく思います。

さて、皆さんにとって、新しい言語を学ぶことは難しいかもことかもしれません。 それには時間と忍耐が必要です。しかし、外国語は、将来必ず役に立ちます。言語は私たちに新しい扉を開いてくれるからです。皆さんが楽しく英語を学べるよう、私が支援できたらと願っています。

私の趣味は、絵を描くこと、日本語を勉強すること、そして囲碁です。(^_^)

みなさん よろしくお願いします!